kované ploty

Kované ploty mají své kouzlo

Kovářství je řemeslo s dlouhou tradicí, které však ani dnes neztrácí na své důležitosti. Železo patří mezi flexibilní materiál, který se pyšní řadou výhod. Správný kovář musí ovládat speciální techniky a postupy zpracování železa. Umělecký kovář je schopen realizovat i estetické předměty ze železa, které plné nejen estetickou, ale i praktickou funkci. A jedním z takových předmětů jsou kované ploty, které dnes získávají na oblíbenosti.

Číst dál: Kované ploty mají své kouzlo

Jak na tepelnou izolaci?

telepna-izolace-zlinPokud si chcete zateplit dům, určitě vás budou zajímat druhy tepelné izolace ve Zlíně. Pro samotnou tepelnou izolaci je vhodné využít izolace z kamenné plsti v deskách, minerální vaty ze sklené plsti nebo izolace z polystyrenu. Každý z těchto materiálů je vhodné použít na jiný druh zateplení, izolace. Například polystyrenová se používá ve spodních částech stavby, kde jsou kladené nároky na pevnost v tlaku a nepropustnost.

Číst dál: Jak na tepelnou izolaci?

HITL - komunální technika

Při zkrášlování příbytku je vždy vhodný nějaký dobrý a výkonný pomocník. Řeč není o příležitostných brigádníků, kteří po čase sílu i tak vyčerpají. Komunální technika je určena pro zahrádkáře, pěstitele, nebo i pro lidi, který se o víkendu chtějí zrelaxovat. V nabídce jsou různé zahradní traktory, sekačky, sněhové frézy, foukače, nebo i sypače. Při větších travnatých plochách se doporučují zahradní traktory v různých velikostech a barvách. Nejkvalitnější jsou traktory s dvouválcovými motory, protože mají tišší chod a menší vibrace. Také hydraulická převodovka patří mezi velké plus, protože je spolehlivá a snadno ovladatelná.

Plánujete rekonstrukci?

Plánujete kompletní rekonstrukci interiéru? Chcete do svého domu nebo bytu vnést nádech moderna? Pokud budete chtít investovat do kvalitního nábytku s vyjímečným designem, nabízí se vám nábytek Brno, který spadá pod firmu Hanák. Ta se specializuje hlavně na kuchyně, ale i na nábytek do ložnic a obývacích pokojů.

Číst dál: Plánujete rekonstrukci?