Bytové jádra

Bytová jádra se vyráběla ve dvou konstrukčních typech. Nejrozšířenější varianta, která z 95% zasáhla trh, jsou bytová jádra vyrobená jako tzv. lehká prefabrikace. Stěny kompletu byly sestavovány z polystyrenových desek, dřevěného rámu a na opláštění se ve vysoké míře používal umakart.

Číst dál: Bytové jádra

Co s rekonstrukcí bytu?

Každý byt si v určité době žádá rekonstrukci a proto je dobré se poradit s zařizovatelem rekonstrukce o možnostech a vizi celé rekonstrukce. To jsou priority, tedy to, jakou místnost a proč chcete rekonstruovat. Rozhodnutí to není jednoduché a závisí na něm celkové budoucí pohodlí. Dalším krokem je vytvoření vaší vlastní projektace, kterou využijete při konzultaci s architektem, který s vámi probere detaily a pomůže vám vytvořit finální návrh přestavby a realizace. Dále je důležité zařídit potřebnou dokumentaci a poté přejít k samotné realizaci. Pamatujte, že přípravná fáze je důležitější, než finální!

Představa ideálního interiéru

Zařizujete byt? Chcete, aby vše bylo podle vašich představ a abyste se ve svém bytě cítili pohodlně? Nevíte, jak v jednotlivých místnostech uspořádat nábytek? Pak je tu pro vás jednoduché řešení: firmy realizující návrhy interiérů. Tyto firmy pro vás zpracují veškeré potřebné dokumentace, výkresy, vizualizace interiéru a také celkovou kalkulaci realizace. Především díky vizualizacím získáte velice dobrou představu o tom, jak může váš interiér vypadat. Architekt s vámi projedná veškeré detaily tak, aby byl výsledek ztvárněním Vašich představ, požadavků, potřeb, individuality a životního stylu.

Jak se chráníte při práci?

Ochranným pracovním pomůckám vděčí spousta lidí za to, že nemají doživotní následky při jejich zranění. Protože spousta druhů práce je nebezpečnější než vypadají, tak je potřeba použít různé speciální ochranné pracovní pomůcky. Společnost REPA vyrábí kvalitní české výrobky, které ochranní vaše tělo, ruce i nohy před nečekanými událostmi, které se mohou přihodit každému z nás.
Vybírat můžete dokonce i na e-shopu, kdy vám zboží doručí přímo až domů. Rychlost, spokojenost zákazníků a kvalita výrobků jsou pro majitele základním předpokladem k uskutečnění obchodu. Vězte, že v ochranných pracovních pomůckách neseženete lepší a kvalitnější obchod.

Luxusní interiéry

Pokud plánujete rekonstrukci bytu a chcete si nově vybavit prostory, nemusíte platit statisíce. Někdy si vyberete úžasné kousky i v konfekci. Nejvíce záleží na tom, jak cit máte pro estetiku. Můžou tak vzniknout luxusní interiéry, které vám bude závidět kde kdo, aniž byste museli platit designéra. Pamatujte také na doplňky, jako jsou dekorace, záclony, zrcadla, závěsy a květiny, které prostorám dodají na útulnosti a hřejivém pocitu domova. Nejlepší variantou je pořídit si krb, do kterého se zamilujete od prvního okamžiku, kdy jej použijete a bude trávit večery u praskajícího ohně s knihou v ruce jako v anglickém filmu.