Svetliky presvetli váš dom

Firma Tercoplast sa zaoberá výrobou, predajom a distribúciou svetlíkov. Podľa tvaru svetlíkov rozlišujeme valcové, sedlové a pultové. Svetlíky od firmy Tercoplast presvetlí Vašu halu, nákupné centrum či výstavné priestory. Svetlíky pásové, kopulové, atypické - viac na Tercoplast.cz

Matrace je základ pro kvalitní spánek

Člověk prospí až tři tisíce hodin ročně a v posteli stráví až třetinu svého života. Už jen tato informace by vás měla přesvědčit o tom, že byste měli investovat do kvalitního lůžka. Postel vám bude sloužit 365 dní v roce, budete v ní čerpat nové síly a tělo bude odpočívat a regenerovat se. Nejdůležitější součástí lůžka je matrace, která rozhoduje o kvalitě vašeho spánku. Čím kvalitnější a pohodlnější matraci si pořídíte, tím lépe se vyspíte.

Číst dál: Matrace je základ pro kvalitní spánek

Tlakové nádoby pro domácí vodárnu

Chcete si v prostorech svého domu nainstalovat domácí vodárnu? Pak se neobejdete bez kvalitní tlakové nádoby, která obsahuje všechny potřebné prvky k napojení na vodárnu. Nádoby se liší nejen svým materiálem, ale také objemem a právě podle objemu se budete v první řadě rozhodovat. Nejčastěji se používají nádoby o objemu od 20 do 60 litrů, ale k dostání jsou i nádoby s objemem až 100 litrů. Zkombinujete-li správně domácí vodárnu s tlakovou nádobou, docílíte dlouhé životnosti celého systému.

Číst dál: Tlakové nádoby pro domácí vodárnu

Vnitřní sádrové omítky

Plánujete výměnu oken? Nebo již potřebují omítky v místnostech vyměnit? V obou případech byste měli vyzkoušet sádrové omítky. Jedná se o omítky, které jsou realizovány pouze ve vnitřních částech domu. Pyšnit se mohou hned několika výhodami. Sádrovou omítku můžete použít prakticky kdekoliv – od sklepa, přes obývací pokoj, až po půdu. Je možné omítku aplikovat jak na zdi, tak i na stropy. A co víc, tento typ omítky se používá také při výměně oken.

Číst dál: Vnitřní sádrové omítky

Potřebujete strojní omítku?

strojní omítky

Hledáte rychlý a moderní způsob omítání stěn a stropů? Stále častěji se k omítání stěn v rodinných domech, bytových domech i průmyslových prostorech používají strojní omítky, které se mohou pyšnit mnoha výhodami. Přední výhodou je rychlost realizace a hned za ní následuje kvalita provedení. Pro strojní omítání se používají materiály, které mají neměnné složení, díky čemuž nedochází ke ztrátě kvality.

Číst dál: Potřebujete strojní omítku?