Zahradní domky Brno

Máte velkou zahradu u svého domu, ale nemáte dostatek místa pro uložení sekačky na trávu, nářadí a zahradního nábytku? Nechcete těmito věcmi zahltit svou garáž, ani je nechcete nechat volně na zahradě? Ideálním řešením jsou zahradní domky Brno, které nabízí dostatek prostoru pro ukrytí těchto nástrojů. Navíc dnes slouží zahradní domek nejen jako místo pro skladování a úschovu, ale také místo pro odpočinek a relaxaci.

Číst dálZahradní domky Brno

Dřevostavby Brno

Dřevostavba je charakterizována jako objekt, jehož základní stavební prvek je dřevo, případně materiály založené na bázi dřeva. Kdysi se objevil názor, že jsou dřevostavby méně hodnotné než zděné budovy. To je však minulostí a dnes nabízí dřevostavby moderní bydlení. O kvalitě objektů vás přesvědčí také skutečnost, že stále více lidí se rozhoduje pro život v dřevostavbách.

Číst dálDřevostavby Brno

Rekonstrukce bytů

Rekonstrukce bytů je náročná činnost, kterou je výhodnější svěřit do rukou profesionálů.

Obkladačské práce Brno

Poptáváte pokládku velkoformátových obkladů a dlažeb? Jedná se o technicky náročnou činnost, vyžadující především precizní přípravu rovinatosti podkladu, a proto se vyplatí obrátit na zkušené a řemeslně zdatné profesionály. Obkladačské práce Brno jsou garancí v termínu odvedené práce, v nejvyšší kvalitě. Montáž vyžaduje přesné vedení spár a vyrovnání výškových rozdílů mezi jednotlivými dlaždicemi, a s touto prací má A1 TEAM bohaté zkušenosti.

Číst dálObkladačské práce Brno

Návrhy interiérů

Abychom se ve svém bytě nebo rodinném domku opravdu cítili dobře, je třeba vytvořit si bydlení podle vlastních představ. Nevíte, jak na to? Návrhy interiérů si lze v dnešní době objednat u zkušených profesionálů. Společnost Aretti, zakázkové interiéry, všem zákazníkům nabízí individuální přístup a vytvoření kompletních návrhů.

Číst dálNávrhy interiérů